Προϊόντα για με κακάο (764)

Καραμέλα CAB003 - ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Καραμέλα CAB003 - ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Καραμέλα CAB003 - ΤΑ ΚΕΛΙΑ
Βούτυρο ξηρών καρπών Αμυγδάλου

Βούτυρο ξηρών καρπών Αμυγδάλου

Με MCT Με Πολυκολλαγόνο Χωρίς φοινικέλαιο Μοναδική υφή ‘Crémeux’ SKU:5430002193458 Ίνες:9g Ενέργεια:668Kcal, 2793kJ Συνολικά λιπαρά:56g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:13g Υδατάνθρακες:15g εκ των οποίων ζάχαρη:3,6g Πρωτεΐνη:21g Αλάτι:0g
Origine Σκοτεινός 70% Ισημερινός

Origine Σκοτεινός 70% Ισημερινός

Ο κακάο στην φάρμα Garyth καλλιεργείται σε ένα βιώσιμο αγροδασικό σύστημα, το οποίο βοηθά στην προστασία της φυτικής και ζωικής ζωής στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της πλούσιας βιοποικιλότητας του εθνικού πάρκου Tumbes-Chocó Magdalena. Αυτό το πάρκο είναι ένα από τα 25 κορυφαία hotspots βιοποικιλότητας στον κόσμο και εκτείνεται σε 3 χώρες. Ενώ η βιοποικιλότητα είναι σχετικά άθικτη στην Κολομβία και το Περού, απειλείται σοβαρά στον Ισημερινό λόγω της αποδάσωσης και της μονοκαλλιέργειας. Η προσέγγιση του Garyth στην παραγωγή κακάο είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η φύση και η γεωργία μπορούν να συνυπάρχουν σε αρμονία. Ως παθιασμένος και γνώστης βιολογικός αγρότης, ο Θωμάς έχει εισάγει διάφορα φυσικά συστήματα για να προστατεύσει τα δέντρα και τις καλλιέργειές του από ασθένειες και να ενισχύσει την επικονίαση και την υγιή ανάπτυξη των καρπών κακάο. Το 2019, η σκληρή δουλειά του ανταμείφθηκε με βιολογική πιστοποίηση. Προέλευση: Ισημερινός Περιοχή: Σάντο Ντομίνγκο Ποικιλία: Nacional Υποδείξεις: Τροπικοί, ανθώδεις, φυτικοί τόνοι SKU: 5430002193236 Ποια Πολυόλες: 17,6g ° Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ Συνολικά λιπαρά: 39,6g Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g Υδατάνθρακες: 28,7g Ποια ζάχαρη: 7,6g * Πρωτεΐνη: 12,5g Αλάτι: 0g
Καθαρά Βουτυρένια Μπισκότα 1

Καθαρά Βουτυρένια Μπισκότα 1

σοκολάτα γάλακτος 1 Kg B002
Origine Pure 100% Εκουαδόρ

Origine Pure 100% Εκουαδόρ

Ο κακάο στην φάρμα Garyth καλλιεργείται σε ένα βιώσιμο σύστημα αγροδασοκομίας, το οποίο βοηθά στην προστασία της φυτικής και ζωικής ζωής στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της πλούσιας βιοποικιλότητας του εθνικού πάρκου Tumbes-Chocó Magdalena. Αυτό το πάρκο είναι ένα από τα 25 κορυφαία hotspots βιοποικιλότητας στον κόσμο και εκτείνεται σε 3 χώρες. Ενώ η βιοποικιλότητα είναι σχετικά άθικτη στην Κολομβία και το Περού, απειλείται σοβαρά στον Ισημερινό λόγω της αποδάσωσης και της μονοκαλλιέργειας. Η προσέγγιση του Garyth στην παραγωγή κακάο είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η φύση και η γεωργία μπορούν να συνυπάρχουν σε αρμονία. Ως παθιασμένος και γνώστης βιολογικός αγρότης, ο Θωμάς έχει εισαγάγει διάφορα φυσικά συστήματα για να προστατεύσει τα δέντρα και τις καλλιέργειές του από ασθένειες και να ενισχύσει την επικονίαση και την υγιή ανάπτυξη των καρπών κακάο. Το 2019, η σκληρή δουλειά του επιβραβεύτηκε με βιολογική πιστοποίηση. Finca Garyth Nacional κακάο έχει ένα πολύπλοκο και ήπιο προφίλ που κυριαρχείται από άγριες τροπικές γεύσεις, ανθισμένες νότες. Προέλευση: Ισημερινός Περιοχή: Σάντο Ντομίνγκο Ποικιλία: Nacional Υποδείξεις: Τροπικές, ανθισμένες, φυτικές νότες SKU: 5430002193205 ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ Συνολικά λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g Υδατάνθρακες: 5g εκ των οποίων ζάχαρη: 0g Πρωτεΐνη: 15g Αλάτι: 0g
Rocher 208L - ΜΕ ΓΑΛΑ

Rocher 208L - ΜΕ ΓΑΛΑ

Rocher 208L - ΜΕ ΓΑΛΑ
Κρουστά Φλάκια Λευκής Σοκολάτας

Κρουστά Φλάκια Λευκής Σοκολάτας

4 ποικιλία θεμάτων 2 Kg 561 B
Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma BIO - Αγοράστε σκόνη κακάο 10-12 αλκαλοποιημένη Theobroma BIO; | Χονδρική

Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma BIO - Αγοράστε σκόνη κακάο 10-12 αλκαλοποιημένη Theobroma BIO; | Χονδρική

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο βιολογικής καλλιέργειας: Τα κακαόδεντρα, από τα οποία παράγεται η σκόνη κακάο, είναι εγγενή στη Νότια Αμερική. Τα κακαόδεντρα (Theobroma) παράγουν καρπούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε καρπός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πάστας. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι καρποί ανοίγονται και αδειάζονται. Η αποσπασμένη πάστα αφήνεται να ζυμωθεί στον ήλιο για μερικές ημέρες. Μετά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από μύλο για να διαχωριστούν από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου αλέθονται στη συνέχεια με μια πέτρα για 10 ώρες σε μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπόλοιπα κομμάτια από το βούτυρο. Τα υπόλοιπα κομμάτια αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο. Αλκαλοποιημένο κακάο: Ο ολλανδικός (αλκαλικός) κακάος διαφέρει από τον κακάο σε άλλες χώρες, γι' αυτό και ο αλκαλικός κακάος στις ΗΠΑ ονομάζεται επίσης Dutched Cocoa.
Ορανζέτες

Ορανζέτες

Επικαλυμμένα με μαύρη σοκολάτα Μαύρο 308 Μαύρη σακούλα 100g 308 S1 CC
Αμύγδαλα 320 Λ - ΣΕ ΓΑΛΑ

Αμύγδαλα 320 Λ - ΣΕ ΓΑΛΑ

Αμύγδαλα 320 L - ΣΕ ΓΑΛΑ
Inca'cao αλείμματα - Χαμηλά σε υδατάνθρακες, χαμηλά σε ζάχαρη, γαστρονομικά, πολυτελή

Inca'cao αλείμματα - Χαμηλά σε υδατάνθρακες, χαμηλά σε ζάχαρη, γαστρονομικά, πολυτελή

«Απλώστε πάστες με έντονη γεύση, για γαστρονομική απόλαυση.» Αυτή ήταν η βασική ιδέα κατά τη δημιουργία αυτών των τεσσάρων εξαιρετικών πολυτελών προϊόντων, χαμηλών σε ζάχαρη και με καταπληκτική γεύση. Εμπλουτισμένα με γκι, πολυκολλαγόνο, λάδι καρύδας οκτάνης, λάδι μακανάμια και άλλα υγιεινά λίπη. Διαθέσιμα ως : - Σοκολάτα Έντονη - Σοκολάτα Φιστίκι - Σοκολάτα Φουντούκι - Καραμέλα Βουτύρου αλμυρού Για να τα ανακαλύψετε και να τα απολαύσετε.
Καραμέλα 164

Καραμέλα 164

Καραμέλα 164
Σοκολάτα με Φουντούκι

Σοκολάτα με Φουντούκι

10% Καπρυλικό οξύ (C8) προερχόμενο από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μέσης αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα παράγει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βηταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα. Καθαρά φουντούκια: Πολύ πλούσια σε βιταμίνη Ε Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (παλμιτολεϊκό οξύ) SKU: 5430002193014 Ποιο Πολυόλ: 11,2g Ενέργεια: 441Kcal, 1846kJ Συνολικά λιπαρά: 39,8g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 20,4g Υδατάνθρακες: 17,4g εκ των οποίων ζάχαρη: 5g* Πρωτεΐνη: 11,9g Αλάτι: 0,0g Ίνες: 27,9g Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών: Θάουματιν, Ριβόζη και Ερυθριτόλη
Καμπόσε

Καμπόσε

Σύνολο 2 - 160g Σοκολάτα γάλακτος 2801L Σοκολάτα μαύρη 2801N Μήκος: 190 mm. Πλάτος: 90 mm. Ύψος: 90 mm
Αγκαλίτσας λαγουδάκι

Αγκαλίτσας λαγουδάκι

18,5 εκ 160 γ Σετ των 4 Μαύρο 2633N Γάλα 2633L
Τσάι 142 - ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ

Τσάι 142 - ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ

Τσάι 142 - ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ
Μαύρο Ταμπλέτα Έβενος 71%

Μαύρο Ταμπλέτα Έβενος 71%

Σοκολάτα μαύρη Ebène 71% κακάο. Εκλεκτή και λεπτή σοκολάτα, με κομψές φρουτώδεις και αρωματικές νότες. Σοκολάτα που δημιουργήθηκε από το σπίτι Bataille. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες. Καθαρό Βάρος (Γ):100
Origine Pure 100% Κολομβία

Origine Pure 100% Κολομβία

Η Κολομβία είναι γνωστή για τα όμορφα τροπικά δάση του Αμαζονίου και του Ορινόκου, πλούσια σε βιοποικιλότητα και σημαντικός απορροφητής άνθρακα για τον κόσμο. Δυστυχώς, η παράνομη υλοτομία, η εξόρυξη και η μετατροπή γης σε εκτροφή βοοειδών απειλούν τα ιθαγενή δάση της Κολομβίας. Πολλές δασικές περιοχές έχουν καθαριστεί για την παραγωγή κόκας. Η κυβέρνηση ενθαρρύνει τους αγρότες κόκας να στραφούν στην παραγωγή φοινικέλαιου ή κακάου. Από την άποψη της βιοποικιλότητας, το κακάο είναι κατά πολύ η προτιμώμενη επιλογή, καθώς το φοινικέλαιο καλλιεργείται σε μονοκαλλιέργεια, ενώ τα δέντρα κακάου καλλιεργούνται σε συνδυασμό με άλλα δέντρα και φυτά. Εκτιμάται ότι 25.000 εκτάρια κακάου που καλλιεργούνται στην Κολομβία χρησιμοποιούνταν προηγουμένως για παράνομες καλλιέργειες, και αυτός ο αριθμός αυξάνεται. Αυτό είναι καλή είδηση για τον πλανήτη, για τους αγρότες και για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Κολομβία και στο εξωτερικό, καθώς θα υπάρχει περισσότερος κακάος εξαιρετικής γεύσης από την Κολομβία διαθέσιμο. Ο κακάος Tumaco της Κολομβίας προέρχεται από ποικιλίες Trinitario. Έχει έντονο σοκολατένιο προφίλ με ευχάριστη πικράδα και χαμηλή οξύτητα. Προέλευση: Κολομβία Περιοχή: Tumaco Ποικιλία: Trinitario Υποδείξεις: Κρεμώδης, Μπαχαρικά, Ξηροί καρποί SKU: 5430002193175 ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάου Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ Συνολικά λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g Υδατάνθρακες: 5g εκ των οποίων ζάχαρη: 0g Πρωτεΐνη: 15g Αλάτι: 0g
Καθαρά Βουτυρένια Μπισκότα

Καθαρά Βουτυρένια Μπισκότα

1 Kg B001
Origine Pure 100% Βενεζουέλα

Origine Pure 100% Βενεζουέλα

Ο κακάο Rio Caribe Superior αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, όπου τα δέντρα κακάο καλλιεργούνται παράλληλα με άλλες καλλιέργειες. Αυτό το γεωργικό σύστημα προάγει τη βιοποικιλότητα και σχηματίζει μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα υπόλοιπα δάση και το εθνικό πάρκο, Πενινσούλα ντε Παρία. Η καλλιέργεια κακάο βοηθά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ενώ προσφέρει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτήσουν εισόδημα. Το κακάο Venezuela Rio Caribe Superior προέρχεται από τις ποικιλίες Trinitario και Criollo. Οι κόκκοι έχουν χαμηλή οξύτητα και διαθέτουν έντονο και ισχυρό σοκολατένιο σώμα με γλυκές, ξηροκαρπάτες και ανθώδεις νότες. Η συνεπής εφαρμογή πρωτοκόλλων κατά τη διάρκεια της συγκομιδής και της μετασυλλεκτικής διαδικασίας οδηγεί σε εξαιρετική ποιότητα, που χαρακτηρίζεται ως 'ανώτερη'. Μετά τη χειροκίνητη συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους σε μια κεντρική μονάδα ζύμωσης, όπου ζυμώνονται για 6 ή 7 ημέρες σε ξύλινες κούτες, με ελεγχόμενη ανατροπή ανάλογα με τη θερμοκρασία. Προέλευση: Βενεζουέλα Περιοχή: Αρισμέντι – Πολιτεία Σούκρε Ποικιλία: Criollo και Trinitario Νότες: ξηροκαρπάτες, γλυκές, ανθώδεις SKU: 5430002193229 ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ Συνολικά λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g Υδατάνθρακες: 5g εκ των οποίων ζάχαρη: 0g Πρωτεΐνη: 15g Αλάτι: 0g
Προέλευση Βανίλιας Ταϊτής

Προέλευση Βανίλιας Ταϊτής

Για τον τελευταίο αιώνα, σχεδόν όλοι οι χίλιοι παραγωγοί βανίλιας της Πολυνησίας δεν προετοιμάζουν πλέον τις δικές τους βανίλιες (ξηραίνοντας); μαζεύουν τις βανίλιες και τις πωλούν στους λίγους παρασκευαστές που είναι ενεργοί στην περιοχή. Το αποτέλεσμα είναι ότι κάθε παρασκευαστής αποκτά βανίλια από τουλάχιστον εκατό καλλιεργητές που είναι διάσπαρτοι σε ολόκληρο το αρχιπέλαγος. Όλες οι βανίλιες από τις διάφορες φυτείες και νησιά αναμειγνύονται έτσι και προετοιμάζονται ταυτόχρονα. Μόλις εγκαταλείφθηκε η έννοια του terroir, οι βανίλιες δεν ήταν πλέον διακριτές. Μόνο τα φρούτα που έχουν φτάσει σε πλήρη ωριμότητα (σκούρο καφέ χρώμα) επιλέγονται, μια διαδικασία επιλογής παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται με τα σταφύλια για τις "Vendanges Tardives" και τα "Sélections grains nobles" εκλεκτά κρασιά της Αλσατίας. Αυτή η πολύ καθυστερημένη διαδικασία συγκομιδής, μοναδική στην Πολυνησία, καθιστά δυνατή την ενίσχυση της γεύσης και των αρωματικών ποιοτήτων της Ταϊτιανής βανίλιας. Προέλευση: Ταϊτή Περιοχή: Ταχάα Ποικιλία: Ταϊτενσής Υποδείξεις: Πούπουλα, γλυκόριζα, κόκκινα φρούτα SKU: 5430002193113 ποια Πολυόλες: 25g ° Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ Συνολικά λιπαρά: 49g ποιο κορεσμένο λίπος: 30g Υδατάνθρακες: 32g ποιο ζάχαρη: 6g * Πρωτεΐνη: 9g Αλάτι: 0g
Μύρτιλο 135 - ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ

Μύρτιλο 135 - ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ

Myrtille 135 - ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ
Προέλευση Σκοτεινό 70%: Περού

Προέλευση Σκοτεινό 70%: Περού

Το Περού ανήκει στις πιο δασωμένες χώρες του κόσμου, με πάνω από το μισό του Περού να καλύπτεται από δέντρα – και ένα μεγάλο μέρος του είναι τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Δεν είναι περίεργο που το Περού βρίσκεται στην κορυφή των 10 πιο βιοποικιλότητας χωρών στον κόσμο. Δυστυχώς, η αποδάσωση και η υποβάθμιση των δασών είναι σοβαρά ζητήματα στο Περού, που προκαλούνται από τη μονοκαλλιέργεια, την εξόρυξη, την κατασκευή δρόμων και την παράνομη υλοτομία. Δεδομένου ότι ο κακάος αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, η καλλιέργειά του δίνει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτήσουν εισόδημα, ενώ προστατεύουν τα δάση και διατηρούν τη βιοποικιλότητα. Ο κακάος Περού Ουκαγιάλι παράγεται οργανικά και είναι πιστοποιημένος· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα. Ο κακάος Περού Ουκαγιάλι προέρχεται από ποικιλίες Τρινιτάριο. Το προφίλ γεύσης του χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σοκολατένια βάση, χαμηλή οξύτητα, με αξιοσημείωτες γλυκές νότες καραμέλας και ξηρών καρπών και υποψίες φρουτώδους γεύσης. Προέλευση: Περού Περιοχή: Κεντρικός Αμαζόνιος Ποικιλία: Τρινιτάριο Υποψίες: Καραμέλα, ξηροί καρποί, φρούτα SKU: 5430002193243 Ποια Πολυόλες: 17,6g ° Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ Συνολικά λιπαρά: 39,6g Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g Υδατάνθρακες: 28,7g Ποια ζάχαρη: 7,6g * Πρωτεΐνη: 12,5g Αλάτι: 0g
Ταμπλέτα καθαρή προέλευση Εκουαδόρ 76%

Ταμπλέτα καθαρή προέλευση Εκουαδόρ 76%

Σοκολάτα μαύρη καθαρής προέλευσης Ισημερινού 76% κακάο. Με μια ισχυρή πικράδα, αυτή η σοκολάτα προσφέρει μια φρουτώδη και ξυλώδη τελική νότα, με πολύ ωραία διάρκεια στο στόμα. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες. Καθαρό Βάρος (Γ):100
Ταιριαστά κέλυφη Cabourg

Ταιριαστά κέλυφη Cabourg

Σακουλάκι ανθό αλατιού, teurgoule, καραμέλα 30g CAB-S Ράβδος ανθό αλατιού, teurgoule, καραμέλα 60g CAB-R Κουτί ανθό αλατιού, teurgoule, καραμέλα 370g CAB-B1
Μυο-Ινοσιτόλη

Μυο-Ινοσιτόλη

Η Ινοσιτόλη είναι ένα φυσικό πολυόλ / αλκοολούχο μόριο ζάχαρης με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία! Παλαιότερα, η Ινοσιτόλη θεωρούνταν βιταμίνη B8. Ωστόσο, δεν ταξινομείται πια ως βιταμίνη, καθώς το σώμα παράγει τη δική του ινοσιτόλη. Η Μυοϊνοσιτόλη παράγεται στα νεφρά και τους όρχεις, και αποτελεί το 95% των Ινοσιτολών στο σώμα σας. Όταν η Ινσουλίνη έρχεται σε επαφή με ένα κύτταρο, παράγονται δεύτεροι αγγελιοφόροι ινοσιτόλης. Η Χειροϊνοσιτόλη θα συμβάλλει στη σύνθεση γλυκογόνου, ενώ η Μυοϊνοσιτόλη θα ρυθμίσει την πρόσληψη γλυκόζης (ευαισθησία στην ινσουλίνη). Δεν μας ενδιαφέρει αν καίτε κυρίως γλυκόζη ή κυρίως κετόνες. Αν δεν είστε ευαίσθητοι στην ινσουλίνη, δεν θα αποκομίσετε τα οφέλη της μακροχρόνιας ζωής. Η Inca’cao προάγει τη μεταβολική ευελιξία με κύριο στόχο την ευαισθησία στην ινσουλίνη. Η Ινοσιτόλη συμμετέχει στην επιδιόρθωση του DNA, είναι ένα συστατικό της κυτταρικής μεμβράνης, ρυθμίζει τον μεταβολισμό και την ενεργειακή δαπάνη των κυττάρων. Διαθέσιμο σε: σακούλες των 50g
Προέλευση Βανίλιας Κομόρες

Προέλευση Βανίλιας Κομόρες

Τα Κομόρες αποτελούνται από 4 νησιά: το Μαϊότ και τρία νησιά ανεξάρτητα από τη Γαλλία που σχηματίζουν την Ένωση των Κομόρων (Γκραν Κομόρ, Ανζουάν και Μοέλι). Η Γκραν Κομόρ είναι ένα ηφαιστειογενές νησί. Το νησί υποφέρει από σοβαρή έλλειψη νερού, οι ηφαιστειακοί βράχοι δεν συγκρατούν νερό και υπάρχουν λίγες πηγές. Ο κύριος οικονομικός πόρος είναι η καλλιέργεια βανίλιας. Η βανίλια, που εισήχθη στις Κομόρες πριν από τη δεκαετία του 1930, καλλιεργείται στα τέσσερα νησιά με παραδοσιακό τρόπο. Αυτή η καπρίτσια ορχιδέα προσφέρει ένα όμορφο σύμπλεγμα λουλουδιών. Η γονιμοποίηση γίνεται χειροκίνητα από γυναίκες στο ξημέρωμα. Μια καλή εργάτρια "παντρεύει" 1000 έως 1500 λουλούδια βανίλιας την ημέρα. Κατά την περίοδο συγκομιδής, συλλέγεται λοβός προς λοβό, με ακρίβεια λίγο πριν από την "τεχνική ωρίμανση". Προέλευση: Κομόρες Περιοχή: Γκραν Κομόρ Ποικιλία: Πλανιφόλια Υποδείξεις: Φυτική, ανθώδης, ταραγκόν SKU: 5430002193137 Ποια Πολυόλες: 25g ° Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ Συνολικά λιπαρά: 49g Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g Υδατάνθρακες: 32g Ποια ζάχαρη: 6g * Πρωτεΐνη: 9g Αλάτι: 0g
Κομμάτια Καραμέλας Isigny

Κομμάτια Καραμέλας Isigny

Μαύρη, γάλα, λευκή ποικιλία 110g ράβδωση 319 A CC
Origine Pure 100% Μαδαγασκάρη

Origine Pure 100% Μαδαγασκάρη

Ο κακάο Sambirano Tsarafandray είναι πιστοποιημένος βιολογικός· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα και μόνο φυσικά λιπάσματα στην παραγωγή του. Οι κακαόδενδρες αναπτύσσονται κάτω από την οροφή των αυτόχθονων δέντρων σκιάς μαζί με μάνγκο, μπανάνες, βανίλια, ανανά, πιπεριές και άλλες καλλιέργειες. Αυτά τα βιώσιμα συστήματα αγροδασοκομίας σχηματίζουν μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα φυσικά τροπικά δάση του Sambirano. Αυτό είναι πολύ απαραίτητο· πάνω από το 40% των δασών της Μαδαγασκάρης έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία 60 χρόνια και τα υπόλοιπα δάση είναι κατακερματισμένα. Η αποδάσωση και η διάβρωση του εδάφους είναι μια σοβαρή απειλή, μειώνοντας την ικανότητα των αγροτών να παράγουν αρκετό φαγητό. Με τη βοήθεια της Rainforest Alliance, οι καλλιεργητές κακάου στην κοιλάδα Sambirano φυτεύουν νέα δέντρα για να καταπολεμήσουν τη διάβρωση του εδάφους, να προστατεύσουν τα υπόλοιπα δασικά θραύσματα και να αποκαταστήσουν το φυσικό τοπίο της κοιλάδας. Προέλευση: Μαδαγασκάρη Περιοχή: Haut Sambirano Ποικιλία: Criollo-Trinitario και Forastero Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, εσπεριδοειδή και γιασεμί SKU: 5430002193168 ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάου Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ Συνολικά λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g Υδατάνθρακες: 5g εκ των οποίων ζάχαρη: 0g Πρωτεΐνη: 15g Αλάτι: 0g
Μηνιαία μεικτά αλείμματα (4) πακέτο

Μηνιαία μεικτά αλείμματα (4) πακέτο

Εντατική Σοκολάτα Φουντουκένια Σοκολάτα Σοκολάτα Πιστακίου Αλμυρή Σάλτσα Καραμέλας Βούτυρο Φουντουκιού Βούτυρο Αμυγδάλου Βούτυρο Πιστακίου Βούτυρο Μακαντάμιας Βούτυρο Κάσιου Βούτυρο Φιστικιού Βούτυρο Πεκάν